Női oldalam

Újévi horoszkóp 2018-ra

Éves előrejelzés és szerelmi horoszkóp

2018. január 01. - Női oldalam

Készítettem nektek egy éves előrejelzést az egyik legismertebb angol asztrológiai oldal cikke alapján. Nagyon izgalmas év elé nézünk, remélem a pozitív dolgok mindenkinél megvalósulnak, a nehéz helyzetekből pedig a legjobban jöttök majd ki. Ne feledd: a sorsod meg van írva a csillagokban, de a te cselekvéseid által lesz valóság!

ancient-21808_960_720.jpg

Kos

 

Általánosságban: Ez az év sok tanulási lehetőséget tartogat számodra, de ismered a mondást: teher alatt nő a pálma! A jellempróbáló nehézségekből végül jól jöhetsz ki, ha veszel egy mély levegőt, és nem mész rögtön fejjel a falnak. Március végétől szerencsés szériára számíthatsz, minden terved célba érhet! Ekkor érdemes egy kicsit mélyre ásnod, és szembe nézni egy olyan problémával, ami eddig hátráltatta fejlődésedet.

Szerelem: Ezen a téren is magadnak ellentmondóan érdemes viselkedned: kicsit kevesebb szenvedély, és több romantika, lágyság, amire most szükséged van. Így stabilizálhatod a párkapcsolatodat, vagy ha szingli vagy, így kerülhetsz közelebb álmaid lovagjához. Ha keresed a párodat, akkor ne vedd túl komolyan az idén ígérkező lehetőségeket, tekints rájuk úgy, mint útjelzőkre az igazi felé.

Bika

 

Általánosságban: Az év első felében semmi sem állíthat meg, hogy elérd a céljaidat. Ehhez először is tisztáznod kell magadban a prioritásokat, és ezután arra a következtetésre juthatsz, hogy most a személyes céljaid fontosabbak a karriernél. A nyár végén viszont el kell majd hagynod a komfortzónádat, és bár alapvetően nem szereted az új dolgokat, most erőt kell venned magadon. Ha alkalmazkodsz a változásokhoz, év végéig tovább haladhatsz a csúcs felé!

Szerelem: Párkapcsolatban élőknek év elején lehetőségük adódik, hogy rendezzék a meglévő félreértéseket, és romantikus időtöltések segítségével energiával töltsék fel a kapcsolatot egész évre. A párt keresőknél többször felbukkanhat egy múltbéli szerelem, akinek akár adhatnak második esélyt is, de a lényeg, hogy tisztázzák az érzelmeket. Ez azért is fontos, mert abban az esetben, ha a szóban forgó személlyel mégsem működnének a dolgok, addig nem léphet új szerelem a képbe, amíg a régi kapcsolat kötelékében vagy.

Ikrek

 

Általánosságban: 2018-as feladatod: békés önérvényesítés. Meg kell találnod azt az egyensúlyt, hogy az érzéseid vagy a téged bántó dolgokat ki tud mondani, de ezt megfelelő időzítéssel tedd, annak a személynek címezve, akit valójában érint a dolog. Nyár eleje kiváló lehet, hogy kibontakoztasd a benned rejlő tehetséget.

Szerelem: Jó időszak ez az Ikrek számára, a csillagok támogatják a szerelmi életét is. A párkapcsolatban élők a sorozat nézés helyett, válasszanak minél több izgalmas programot párjukkal. Év végén egy olyan helyzet adódik, amikor át kell gondolnod, mik azok a régi minták, amiket érdemes felülírni. Ez nem a cselekvés, hanem inkább a befelé figyelés időszaka lesz, amiből fontos tanulságokat vonhatsz le.

Rák

 

Általánosságban: Bár alapvetően egy nagyon érzelmes és érzékeny ember vagy, kívülről igazán keménynek mutatod magad, és a külvilág is ez alapján ítél meg. Itt az idő, hogy elenged a múlt sérelmeit, és lerakd azokat a dolgokat, amik miatt bűntudatod volt. Hogyan kerülhetsz közelebb belső világodhoz? Legyél sokat otthon a családoddal, tölts több időt a szüleiddel, testvéreiddel, süss-főzz, és találj valami kreatív tevékenységet, amiben örömödet leled!

Szerelem: Már a január hónap nagyon szerelmes hangulatban kezdődik számodra, szánj rá időt, hogy minél jobban átéld ezeket a mámoros heteket! Ha szingli vagy, ne félj megtenni az első lépést kiszemelted felé! Ősszel viszont olyan helyzeteket hozhat az élet, ami arra késztet, hogy szembe nézz a saját nőiességeddel, és a női mintákkal, amiket magadban hordozol.

Oroszlán

 

Általánosságban: Erősen indul az év: februárban rögtön egy olyan eseményt dob eléd az élet, amit szokás szerint kicsit túlreagálnál, de most az a cél, hogy ne drámázz! Főleg azért, mert elveheti az energiáidat attól, hogy megtaláld a saját utadat. Ne engedd, hogy a múlt sérelmei vagy bárki eltérítsen ettől! Az év második fele már nyugisabban telik, nagyon elemedben leszel minden téren.  Ragyogj, élvezd az eredményeidet, és ne engedd, hogy ezt bárki elvegye tőled!

Szerelem: izgalmas év előtt állsz. Februárban érdemes átgondolni a múltadat, és nem késő bocsánatot kérni, illetve megjavítani a dolgokat, ha valamiben hibáztál. Középpontban lesz a szabadság témaköre ebben az időszakban: szinglik ne válasszanak olyan partnert, akik mellett nem lehetnek önmaguk, párkapcsolatban élők pedig figyeljenek a külön és együtt töltött idő egyensúlyára. Nyáron nagyon formában leszel, de vigyázz, hogy egoizmusoddal ne lökd el magadtól az igazit. Novemberben pedig arra kell figyelned, hogy ne vedd magad túl komolyan, és attól, ha nem sikerül valakit elsőre lenyűgöznöd, még alakulhatnak jól a dolgok.

Szűz

 

Általánosságban: Nyugis évre számíthatsz, de azért légy résen. Fontos leckéd idén, hogy a munka – magánélet egyensúlyra oda figyelj. Márciusban középpontba kerül, hogy az érzelmeid, hogyan befolyásolják az egészségedet, ha időt szánsz rá, fontos tanulságokkal gyarapodhatsz. Szeptemberben légy óvatos, rád nem jellemezően hajlamos lehetsz hirtelen döntést hozni, aminek rossz vége lehet.

Szerelem: Év első felében jobban jársz, ha nem fecsegsz ki egy titkot, mert neked sem esne jól, ha ez rólad kiderülne. Nyáron kicsit engedd el magad, és legyél spontánabb és lazább, ha a szerelemről van szó. Ha régóta élsz párkapcsolatban, akkor fokozottan figyelj arra, hogy elhagyd az eddigi rutinokat, különösen a hálószobában – partnered is értékelni fogja ezt. Szingli Szűzeknek jó tanács: vedd könnyedebben a randikat, ne vizslass mindenkit nagyítóval!

Mérleg

 

Általánosságban: Jó hírünk van: a harmóniára és kiegyensúlyozottságra való törekvésedbe idén kevés esemény fog bezavarni. Sőt, olyannyira elemedben leszel, hogy környezetednek is tudsz segíteni problémás helyzetekben. Február elején, ha veszed a bátorságot, igazán pozitív változásra számíthatsz. Amire ügyelned kell, hogy kicsit a saját igényeiddel is foglalkozz, ne csak másokéval. Különösen igaz ez a barátságra, jobb tisztán látni egy-két ember kapcsán, minthogy csalódás érjen. Az év vége pénzügyi szempontból hozhat kellemetlen meglepetést, légy résen!

Szerelem: Március végén adódhatnak bonyodalmak a párkapcsolat területén. Fontos, hogy tudj megbocsájtani, illetve egy őszinte beszélgetés is segít túllendülni a problémákon. Augusztus elején az égiek kegyesek lesznek hozzád ezen a területen, szingliként nem kizárt, hogy találsz valakit, aki megfelel az elvárásaidnak. Év végére biztosan rád talál a szerelem, és a tartós párkapcsolatban élők is csak úgy lubickolnak az érzelmekben.

Skorpió

Általánosságban: Alapvetően szeretsz titkot tartani, január végén mégis olyan információkhoz juthatsz, amelyet szívesen megosztanál másokkal. Ne tedd, inkább próbáld a saját javadra fordítani őket, természetesen úgy, hogy ezzel ne árts másoknak. Áprilisban egy múltbéli esemény fog pár szomorú pillanatot okozni számodra, de mivel nem találták fel az időgépet, ezért ezen már nem tudsz változtatni. Próbáld elfogadni, és elengedni ezeket a hatásokat. Év vége jelmondata akár az is lehetne: Skorpiók a királyok! Terveid véghez vitelében senki sem állíthat meg.

Szerelem: Január elején olyan események történhetnek, amelyek hosszútávon és elemeiben érintik a szerelmi életedet. A pozitív változáshoz engedd, hogy a bizalom és szeretet irányítson, a sötét félelmek helyett, akkor is, ha ez kis kényelmetlenséggel jár. Június elején csodás időszak jön, szenvedély, szerelem, romantika, igazán elemedben leszel!  Év végén mély beszélgetésekre vágysz, és arra, hogy a partnered elmerüljön a valódi énedben, és felfedezze jól rejtegetett titkaidat.

Nyilas

Általánosságban: Az élet számodra egy nagy kaland, és 2018-ban lehetőséged lesz új csúcsokat meghódítani. Az év első felében azonban inkább szükséged lesz a kitartásodra, mert úgy érezheted, hogy kicsúsznak a kezed közül a dolgok, de amiatt is elbizonytalanodhatsz, mert nagyszabású terveid nem kapnak elég löketet. Év végére azonban helyre állnak a dolgok: vagy egy izgalmas utazáson találod magad, vagy éppen beiratkozol egy újabb tanfolyamra.

Szerelem: Március elején fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, ha szerelemről van szó. Függetlenségre vágyó éned egy új kapcsolatban izgalmassá tehet téged, de ha már régóta párkapcsolatban élsz, nem árt, ha engeded partnerednek, hogy kicsit beléd lásson.  Július szerencsés időszak a randizó Nyilasoknak, meglévő kapcsolatokban pedig harmonikus időszak jön. November vége kicsit zizisre ígérkezik, ezért elő kell venned a mélyen szunnyadó türelmes énedet, és ne félj attól, hogy felülvizsgáld eddigi döntéseidet.

Bak

 

Általánosságban: Akkor vagy igazán boldog, ha látod a befektetett munkád gyümölcsét: ne vedd le erről a célról a szemed, és akkor semmi nem állíthat meg 2018-ban! Április elején támogató energiákat kapsz, hogy a szabályok szerint éld az életed. Tavasz végén  a családi és baráti kapcsolatokon lesz a fókusz, lehetőséget kapsz, hogy magasabb szintre lépj ezen a területen. Év végére igazán úgy érezheted, hogy a helyeden van, de ne felejts el az utadon maradni: tervezz, priorizálj, cselekedj!

Szerelem: Tudatosítanod kell, hogy saját boldogságodért egy ember a felelős, Te! Ha valami nem működik, keress új megoldást, ha valami nem tetszik, változtass! Április közepétől ehhez kaphatsz támogató energiákat, és rendkívül pozitív eredményre számíthatsz! A nyár és az év vége a hosszú távú kapcsolatokban nehézségeket hozhat, ha nem sikerül túl lépni a visszatérő játszmákon, ezért érdemes mélyre ásni, és a szerelem alapjaira fókuszálni. Egyedülálló Bakok úgy érhetnek célba, ha a fejük helyett inkább a szívükre hallgatnak, és nem állítják jelöltjüket teljesíthetetlen tesztek elé.

Vízöntő

 

Általánosságban: Rossz hír, hogy az év első fele bővelkedik majd izgalmakban, jó hír, viszont az, hogy az év második fele nyugiban telik majd. Születésnapod körül a szokásosnál is jobban szeretsz majd ismerkedni, és társaságba járni, elemedben leszel a szabadidő területén is. Május közepétől azonban hirtelen változásokra számíthatsz, és csak úgy kapkodod majd a fejedet.  Próbálj meg felfeküdni a hullámokra és profitálni ezekből az újdonságokból. A csúcspont a július lesz, amikor is a szabályokat és a kötöttségeket nem kedvelő éned feszül szemben azzal, amit szeretteid elvárnak tőled. Gondolkozz hidegfejjel, hogy ne legyenek beláthatatlan következmények!

Szerelem: Január elején sok újdonságra és izgalomra számíthatsz, meglévő kapcsolatokban szenvedélyes veszekedésekre kerülhet sor, például azon, hogy te szeretnél több időt tölteni a barátaiddal. Ha szingli vagy, akkor csapongsz az intimitás megteremtése és az egyéjszakás kalandok között. Ezek az érzések a függőség és függetlenség között júliusban fognak igazán fókuszba kerülni, amikor a legjobb nézőpont, ha drámázás nélkül, logikusan gondolkodsz. Év végére elülnek a hullámok, és különösen mély érzelmeket élhetsz át partnereddel. Az igazit kereső Vízöntők, járjanak minél többet fesztiválokra, sporteseményekre, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, így könnyebben tudsz majd kapcsolódni a másik feledhez.

Halak

 

Általánosságban: Kiegyensúlyozott év vár rád, amennyiben képes leszel legalább annyi, ha nem több időt tölteni saját igényeiddel, azzal szemben, hogy mindig mások boldogságát tartanád szem előtt. Február végén ajándékozd meg magad egy wellness hétvégével, tölts időt tóparton, iktass be pár úszást vagy bármilyen vízzel kapcsolatos dolgot, ami örömet okoz! Június közepétől pár esemény kirángat a kis idealisztikus világodból, állj bele a helyzetbe, úgysem tudsz elmenekülni. Augusztusban viszont különösen kreatívnak, harmonikusnak és szeretetteljesnek érezheted magad. Légy hálás ezért a sok adományért és azokért, akik őszinte szeretetettel vesznek körül téged!

Szerelem: 2018 a szerelem,a  romantika, a mély érzelmek ideje lesz a Halaknál, az évben több olyan időszak is lesz, amikor csodás napokat élhetnek meg kedvesük oldalán, ami teljesen feltölti őket érzelmekkel, és boldogsággal – többször egy hollywood-i filmben érezhetik magukat. Év végére a párt kereső Halak megtalálhatják az igazit, míg az eddig esküvőn gondolkodókban egy csepp kétely sem marad az elköteleződésre.

Forrás: www.astrology.com 

Képek forrása: www.pinterest.com 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noioldalam.blog.hu/api/trackback/id/tr6813536783
süti beállítások módosítása